AcasăAdministrațieÎN ZONA MARINESCU ȘI CIOCANULUI – Consilierii Coaliției pentru Baia Mare militează...

ÎN ZONA MARINESCU ȘI CIOCANULUI – Consilierii Coaliției pentru Baia Mare militează pentru spații de recreere

spot_img

DISTRIBUIȚI

ZONA MARINESCU ȘI CIOCANULUI din Baia Mare reprezintă pentru unii investitori imobiliari o comoară de aur. Unii oameni de afaceri băimăreni vizează de multă vreme să facă lobby pentru a transforma Planul Urbanistic Zonal (PUZ) într-unul care să permită construcții de blocuri în perimetrul respectiv. Consilierii Coaliției pentru Baia Mare se vor opune categoric în acest demers.

Consilierii Coaliției pentru Baia Mare își doresc ca zona să fie una de agrement, cu spații de recreere și joacă pentru copii.

În zona fostei piețe și a terenului de sport  de pe strada Ciocanului din Baia Mare dar și pe zona verde de pe strada Marinescu învecinată cu fostul Liceu numărul 7, se dorește construcția unor blocuri, investiții care pot aduce bani mulți unor grupuri de interese imobiliare din Baia Mare. Rămâne de văzut care va fi poziția unor consilieri care, din umbră, cunosc aceste proiecte. Interesant va fi modul de manifestare al consilierul local Niculescu Țâgârlaș. Acum câțiva ani, acesta era împotriva construirii în acele zone, fiind în relații de dușmănie politică cu proprietarii.

ZONA MARINESCU 2

Astăzi, interesate fiind grupurile de investitori Moldova-France- Roberto și Papy&Kids, grupuri care l-au susținut electoral pe penelist, probabil că opțiunea Țâgârlaș-ului se va schimba și va da locurile de joacă și parcurile pe un metru cub de beton chilian, sabotând iarăși Coaliția pentru Baia Mare într-un proiect generos de protejare a cartierelor orașului.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA