AcasăActualitate112ZIUA ŞTAFETEI – Predarea ştafetei la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş

ZIUA ŞTAFETEI – Predarea ştafetei la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş

DISTRIBUIȚI

ZIUA ŞTAFETEI Cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Copiilor, poliţiştii maramureşeni au organizat luni, 21 noiembrie, în colaborare cu Fundația Terre des Hommes, evenimentul „Ziua Ștafetei”.

ZIUA ŞTAFETEI Trei elevi de la Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai” din Baia Mare şi un elev al Liceului Tehnologic „Grigore Moisil” din Târgu Lăpuş, care și-au exprimat dorința de a deveni poliţişti, au petrecut câteva ore în preajma unor poliţişti.

În cadrul activității de predare-preluare a ștafetei, poliţiştii maramureşeni le-au prezentat elevilor atât specificul meseriei cât şi oferta educaţională şi condiţiile necesare pentru a deveni poliţişti.

politie11

De asemenea, elevii au aflat care sunt principalele atribuţii ale poliţiştilor, respectiv protejarea vieţii, integrităţii corporale şi patrimoniului persoanelor şi au participat la o parte din activităţile pe care aceştia le desfăşoară zilnic pentru păstrarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

La finalul activităților, cei patru elevi s-au arătat încântați de timpul petrecut alături de poliţişti și şi-au exprimat dorinţa de a îmbrăca uniforma de poliţist cât mai curând.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA