spot_img
AcasăEvenimentZIUA PORȚILOR DESCHISE - Eveniemente azi în Baia Mare, la 200 de...

ZIUA PORȚILOR DESCHISE – Eveniemente azi în Baia Mare, la 200 de ani de la atestarea Poliției Române

spot_img

DISTRIBUIȚI

Luna martie este o lună specială pentru poliţiştii maramureşeni având în vedere că la data de 25 martie se sărbătoreşte Ziua Poliţiei Române. În acest an marcăm 200 de ani de la atestarea Poliției Române. Cu acest prilej Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş va desfăşura mai multe activităţi, unele dedicate publicului iar altele dedicate exclusiv poliţiştilor.

,,Ziua Porţilor Deschise” unde sunt invitaţi toţi cei care doresc să-i cunoască şi să le ureze La mulţi ani poliţiştilor, Astăzi, 24 martie, între orele 11.00 – 17.00, în fața Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”, municipiul Baia Mare.

Poliţiştii de la structurile de prevenire, proximitate, rutieră, criminalistică, acţiuni speciale, ordine publică, Grupa Canină, vor prezenta aspecte privind modalităţile de intervenţie şi mijloacele cu care acţionează în cazul producerii unor evenimente aflate în competenţa de investigare a poliţiştilor.

Tot azi, 24 martie, în incinta Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”, va avea loc expoziţia de desene/felicitări realizate de elevi cu tema PACEA ÎN LUME şi premierea câştigătorilor.

Activitățile vor continua în aceeași locație cu un meci de fotbal, eveniment caritabil organizat în sprijinul UNICEF. Se vor „duela” echipa Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș și echipa Gloriilor Maramureșene. În deschiderea meciului caritabil, junioarele clubului sportiv de fotbal feminin ACS Fotbal Feminin Baia Mare vor demonstra că jocul cu mingea nu este doar un talent al bărbaților.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA