spot_img
AcasăActualitateSocialZIUA POLIŢIEI ROMÂNE - Programul activităţilor organizate de IPJ Maramureş 

ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE – Programul activităţilor organizate de IPJ Maramureş 

spot_img

DISTRIBUIȚI

ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE  Luna martie este o lună specială pentru poliţiştii maramureşeni având în vedere că în 25 martie se sărbătoreşte Ziua Poliţiei Române.

În acest an marcăm 196 de ani de la înfiinţarea instituţiei. Cu acest prilej Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş va desfăşura mai multe activităţi, unele dedicate publicului iar altele dedicate exclusiv poliţiştilor.

Miercuri, 21 martie, la sediul poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei a avut loc Ziua Porţilor Deschise. Tot miercuri, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii a participat la proiectul educaţional Mirajul drogurilor, la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”.

Joi, 22 martie,  poliţiştii participă la competiţia de înot organizată în colaborare cu Asociaţia Sportivă Dinamo Maramureş.

Vineri, 23 martie, la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”, poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş vor participa la premierea concursului de desene pe teme rutiere Circulând corect ne protejăm viaţa!

Tot vineri, la Centrul de Instruire şi Marketing din Baia Mare va avea loc festivitatea de avansare în gradul profesional următor, la termen, a poliţiştilor.

Luni, 26 martie, la ora 09.30, la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” va avea loc vernisajul expoziţiei de desene/felicitări realizate de elevi cu tema „La mulţi ani, Poliţia Română!” şi premierea câştigătorilor.

Tot luni, între orele 10.00 şi 12.00, pe platoul din Piaţa Revoluţiei, Baia Mare, Inspectoratul de poliţie va organiza Ziua Porţilor Deschise. Poliţiştii de la structurile de prevenire, proximitate, rutieră, criminalistică, acţiuni speciale, ordine publică, Grupa Canină vor prezenta aspecte privind modalităţile de  intervenţie şi mijloacele cu care acţionează în cazul producerii unor evenimente aflate în competenţa de investigare a poliţiştilor.

Tot cu prilejul sărbătoririi Zilei Poliţiei Române, poliţiştii maramureşeni vor desfăşura mai multe acţiuni caritabile şi vor dona sânge pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie.

„În speranța că v-am stârnit curiozitatea, vă așteptăm alături de noi!”, au lansat invitaţia reprezentanţii IPJ Maramureş.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş  

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA