AcasăEvenimentZIUA POLIȚIEI ROMÂNE – Evenimente de interes organizate de IPJ Maramureș. Polițiștii...

ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE – Evenimente de interes organizate de IPJ Maramureș. Polițiștii sărbătoresc 196 de ani de la înființarea instituției

spot_img

DISTRIBUIȚI

ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE  Luna martie este o lună specială pentru poliţiştii maramureşeni având în vedere că la data de 25 martie se sărbătoreşte Ziua Poliţiei Române. În acest an marcăm 196 de ani de la înfiinţarea instituţiei. Cu acest prilej Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş va desfăşura mai multe activităţi, unele dedicate publicului iar altele dedicate exclusiv poliţiştilor.

Miercuri, 21 martie, între orele 09.00 – 13.00, la sediul poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei va avea loc Ziua Porţilor Deschise, unde sunt invitaţi toţi cei care doresc să-i cunoască şi să le ureze La mulţi ani poliţiştilor sigheteni. Tot miercuri, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii vor participa la proiectul educaţional Mirajul drogurilor, la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”.

Joi, 22 martie, la ora 09.00, la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” va avea loc vernisajul expoziţiei de desene/felicitări realizate de elevi cu tema „La mulţi ani, Poliţia Română!” şi premierea câştigătorilor. De asemenea poliţiştii vor participa la competiţia de înot  organizată în colaborare cu Asociaţia Sportivă Dinamo Maramureş.

Vineri, 23 martie, la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”, poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş vor participa la premierea concursului de desene pe teme rutiere Circulând corect ne protejăm viaţa!  Tot vineri, la Centrul de Instruire şi Marketing din Baia Mare va avea loc festivitatea de avansare în gradul profesional următor, la termen, a poliţiştilor.

Luni, 26 martie, între orele 10.00 – 12.00, pe platoul din Piaţa Revoluţiei, Baia Mare, Inspectoratul de poliţie va organiza ,,Ziua Porţilor Deschise”. Poliţiştii de la structurile de prevenire, proximitate, rutieră, criminalistică, acţiuni speciale, ordine publică, Grupa Canină vor prezenta aspecte privind modalităţile de intervenţie şi mijloacele cu care acţionează în cazul producerii unor evenimente aflate în competenţa de investigare a poliţiştilor.

Tot cu prilejul sărbătoririi Zilei Poliţiei Române, poliţiştii maramureşeni vor desfăşura mai multe acţiuni caritabile şi vor dona sânge pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie.

„În speranța că v-am stârnit curiozitatea, vă așteptăm alături de noi!”, transmit polițiștii maramureșeni.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA