AcasăActualitateSocialVIDEO - ZIUA NATIONALĂ - Rromii din Baia Mare şi-au zugrăvit scara...

VIDEO – ZIUA NATIONALĂ – Rromii din Baia Mare şi-au zugrăvit scara blocului de Ziua Naţională. Dar au şi dansat pe muzică ţigănească

DISTRIBUIȚI


Locatarii blocurilor de pe strada Luminişului din Baia Mare au muncit pe rupte în cursul zilei de astăzi. Toţi au pus mâna pe mături, cârpe dar şi trafalet şi au „făcut lună” şi bec scara blocului. Mai mult, pereţii scării blocului şi palierelor au fost vopsiţi în lavabil. Toate acestea au fost posibile cu cheltuiala din propriul buzunar al liderului din zonă, Gheorghe Gyulai.Liderul rromilor a precizat că nu a mai aşteptat sprijinul autorităţilor cu toate că respectivele imobile sunt în administrarea Primăriei Baia Mare.

Aşa că au pus mână de la mână şi au cumpărat vopsea şi s-au pus pe treabă. „Ne-am hotărât să facem acest lucru astăzi pentru că toată lumea e liberă de Ziua Naţională a României. Treaba merge repede şi nu peste multă vreme ne vom şi distra” a spus Gyulai. Şi chiar aşa a fost. Nici bine nu au pus lucrurile cu care au muncit, că muzica ţigănească a sunat în boxe. Imediat holul blocului a răsunat de dansul celor prezenţi.

(video în curând)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA