AcasăEvenimentZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII – Asociația Esperando și Liceul Vasile Lucaciu ne...

ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII – Asociația Esperando și Liceul Vasile Lucaciu ne învață cum să ducem un stil de viață sănătos și echilibrat

DISTRIBUIȚI

ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII  În fiecare an, în data de 7 aprilie se celebrează Ziua Mondială a Sănătății.  Asociația Esperando în parteneriat cu Liceul Vasile Lucaciu vor marca astăzi această zi printr-o activitate comună, începând cu ora 13.15 în sala festivă a Liceului Vasile Lucaciu.

Invitați la această acțiune sunt reprezentanți ai Centrului Județean de Ambulanță. La activitate vor fi prezenți elevi din clasa a IX coordonați de doamna profesor Serba Lucia, copii, tineri, adulți cu nevoi speciale însoțiți de angajați și voluntari ai Asociației Esperando.

Scopul activității este de a promova un stil de viață sănătos în rândul copiilor și tinerilor și de a informa cu privire la factorii de risc asupra sănătății. Reprezentanții Centrului Județean de Ambulanță vor prezenta şi tehnici de prim ajutor importante, care este bine să fie cunoscute de cât mai multe persoane.

Vor fi aduse în discuție acțiuni și comportamente care duc la o stare de sănătate mai bună și la un stil de viață echilibrat.

Ralph Waldo Emerson spunea că“ Prima bogăție a omului este sănătatea”. Educaţia pentru sănătate ar trebui să fie o preocupare constantă în rândul comunităţii deoarece sănătatea necesită o  îngrijire corespunzătoare de către fiecare dintre noi.

Comunicat de presă Asociația Esperando Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA