AcasăNews AlertZIUA MONDIALĂ A APEI – Porţi deschise la Stația de epurare a...

ZIUA MONDIALĂ A APEI – Porţi deschise la Stația de epurare a apelor uzate din Baia Mare

DISTRIBUIȚI

ZIUA MONDIALĂ A APEI SC Vital SA continuă activitățile dedicate Zilei Mondiale a Apei și în acest an. În 22 martie, între orele 10.00 şi 12.30, se vor deschide porțile Stației de epurare a apelor uzate din Baia Mare, strada Iazului nr.2 pentru cei care doresc să viziteze acest obiectiv.

ZIUA MONDIALĂ A APEI Tema aleasă de ONU și UNESCO  pentru anul 2017 este  „Apa menajeră”.

Pe tot parcursul evenimentului obiectivele se vor vizita în grupuri organizate la fața locului cu îndrumători.

În această zi specială vizitatorii vor cunoaște importanța acestei stații de epurare, fluxul tehnologic al tratării apei uzate, evidențierea investițiilor realizate la acest obiectiv cu ajutorul specialiștilor din cadrul stației.

Societatea va pune la dispoziția celor interesați de acțiune autobuze pentru transportul la Stația de epurare.

Plecarea se va face din parcarea din lateralul Casei de Cultură, bulevardul Independenței nr.4 la ora 9.30. La finalul vizitei, ora 12.30, se va asigura transportul celor prezenți înapoi la Casa de Cultură.

Ziua Mondială a Apei se sărbătorește în întreaga lume din anul 1993. Decizia a fost luată în cadrul Conferinței Națiunilor Unite pentru Mediu și Dezvoltare de la Rio de Janeiro, a fost adoptată, la 22 decembrie 1992, hotărârea prin care ziua de 22 martie devenea Ziua mondială a apei (World Water Day).

www.vitalmm.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA