AcasăEvenimentCulturăZiua Globală a Dragostei

Ziua Globală a Dragostei

spot_img

DISTRIBUIȚI

Fundaţia Dragostea (The Love Foundation) este o organizaţie non-profit globală din Florida, S.U.A., fondată în anul 2000, cu scopul de a-i inspira pe oameni şi să le reamintească să iubească necondiţionat. Preşedintele şi fondatorul T.L.F. este domnul Harold W. Becker.
Viziunea Fundaţiei Dragostea este de a-i asista pe oameni prin construirea unei baze practice şi a înţelegerii dragostei necondiţionate în cadrul persoanelor şi societăţii în ansamblu.

Fundaţia Dragostea a iniţiat şi sponsorizează data de 1 mai ca ziua internaţională a dragostei care celebrează umanitatea noastră, Ziua Globală a Dragostei (Global Love Day).

Prima sărbătorire a Zilei Globale a Dragostei a avut loc pe data de 1 mai în anul 2004. În acel an s-au desfăşurat o serie de evenimente spre a celebra această dată, iar ziua de 1 mai a fost recunoscută de peste o duzină de proclamaţii date de guvernatori proeminenţi, primari şi consilii locale.

De atunci în fiecare an numărul acestora a crescut, şi s-au implicat şi mai multe comunităţi şi naţiuni, iar în prezent există 755 de proclamaţii ale Zilei Globale a Dragostei cu mii de persoane care participă în celebrarea ei, individual şi în cadrul diferitelor evenimente organizate cu ocazia aceasta.

Puteţi vedea proclamaţiile aici: https://www.thelovefoundation.com/globallovedayproclamations/, dar şi un şablon pentru proclamaţie, care poate fi folosit de către un primar sau o autoritate care doreşte să susţină acest proiect:

https://www.thelovefoundation.com/globallovedayproclamations/images/global-love-day-proclamation-sample.pdf

Extras din Proclamaţia Zilei Globale a Dragostei: ”Toate formele de viaţă sunt interconectate şi interdependente. Totul participă în legătura Universală a dragostei. Dragostea începe cu acceptarea sinelui şi iertare.

Programele Fundaţiei promovează conștientizarea și aplicarea iubirii necondiționate prin educație, cercetare și caritate. Intenția este de a explora o varietate de activități creative și prezentări care intensifică sentimentul unităţii și exprimarea conștientă de sine, promovând în același timp dragostea și respectul față de toate aspectele vieții.

Printre programele Fundaţiei: Invitaţie anuală la creaţie de artă, eseu şi poezie, proiectul de film: Dragostea începe cu mine, Toate naţiunile iubesc, America iubeşte, Ambasadorii Dragostei, Inspirând dragoste necondiţionată şi altele.

corespondent: Ion-Marius Tatomir

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA