Acasă Administrație ZIUA COPILULUI LA BAIA MARE – Vezi programul pregătit de primarul Cherecheș...

ZIUA COPILULUI LA BAIA MARE – Vezi programul pregătit de primarul Cherecheș și Consiliul Local pentru cei mai mici dintre băimăreni, în perioada 1-4 iunie

DISTRIBUIȚI

ZIUA COPILULUI LA BAIA MARE   Centrul Vechi al municipiului Baia Mare este, timp de patru zile, tărâmul copiilor. Primarul Cătălin Cherecheș și Consiliul Local asigură toate elementele necesare pentru ca cei mai mici cetățeni ai orașului să aibă parte de distracție și voie bună.

Jocuri gonflabile, ateliere de creație, spectacole de teatru, dans și multă voie bună. Sunt ingredientele perfecte pentru a petrece de Ziua Copilului momente fericite alături de cei mici. Vino în perioada 1-4 iunie în Centrul Vechi al municipiului Baia Mare să te bucuri de evenimentele organizate special pentru copii. Iar dacă îți dorești aventură poți participa la concursul de biciclete din Parcul „Regina Maria” din Baia Mare.

Mai mult, după luni de așteptare, a fost repus în funcțiune și trenulețul din Parcul Municipal „Regina Maria”. Copiii pot circula gratuit în aceste patru zile cu mult iubitul trenuleț. Programul celor patru zile de distracție va culmina cu un concert susținut de îndrăgiții copiilor, Gașca Zurli, luni 4 iuie de la ora 18:00 în Centrul Vechi al orașului.

 

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA