AcasăEvenimentSportZIUA CEA MARE - Cristi Balaj, șeful fotbalului maramureșean, se teme că...

ZIUA CEA MARE – Cristi Balaj, șeful fotbalului maramureșean, se teme că oamenii lui Burleanu vor frauda alegerile

spot_img

DISTRIBUIȚI

ZIUA CEA MARE Cristian Balaj va fi prezent la alegerile FRF programate astăzi, 18 aprilie, la Casa Fotbalului. Preşedintele AJF Maramureş îl susţine pe Ionuţ Lupescu şi speră ca fostul fotbalist să ajungă preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

„Nu sunt la dineu, dar merg la alegeri. Am colegii care vin de la Maramureş şi vreau să vorbesc cu ei, să le retransmit că am avut o rugăminte faţă de ei, chiar dacă votul e democratic, este alegerea lor, că în cazul în care va ieşi Burleanu la rândul meu voi alege dacă să îi mai susţin. Sunt preşedintele lor, dar nu trebuie neapărat să îi susţin. De vreo trei zile, e o stare de disperare. Am drept de vot. O altă persoană ar putea vota în locul unui preşedinte doar dacă are o delegaţie şi are o funcţie importantă în cadrul AJF-ului. Teoretic, poate şi nevasta preşedintelui să-l convingă pe acesta şi să-l trimită pe secretar să voteze. S-ar putea să existe şi astfel de situaţii”, a spus Cristian Balaj în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Fostul arbitru este sceptic că alegerile se vor desfăşura corect, dat fiind faptul cum vor vota membrii afiliaţi. „Mă pot aştepta la orice. Doar că am citit despre modul de organizare al alegerilor şi am observat anumite lucruri care lasă loc de interpretări. Spre exemplu, există riscul ca votanții să meargă să voteze în altă cameră. Pe traseu pot fi persoane care organizează alegerile și se pot întâmpla multe. Comisia de validare a voturilor este alcătuită din persoane numite de Secretarul General al FRF. Se pot întâmpla foarte multe, chiar să primești un buletin de vot gata ștampilat, aşa am auzit”, a spus Balaj.

Preşedintele AJF Maramureş a dezvăluit şi ce l-a deranjat la Ionuţ Lupescu, pe parcursul campaniei în care s-a aflat. „Din păcate nu toţi oamenii sunt ca mine pentru că altfel am fi ştiut cum stăm. Lupescu a propus mai puţin decât doreşte să facă, în comparaţie cu Burleanu care a promis infinit mai mult decât poate să facă. Este singurul lucru care m-a deranjat la Ionuţ în această campanie. Vreau ca el să câştige. Puteam face mai mult în această campanie. Toţi politicienii doresc, indiferent de culoare, ca România să fie reprezentată la nivel înalt şi ca fotbalul românesc să fie condus de profesionişti”, a spus Balaj.

Fostul arbitru l-a atacat dur pe Gheorghiţă Geolgău, pe care l-a acuzat că s-a ocupat cu strângerea voturilor. „Sunt dezamăgit profund de Geolgău, dar să te compromiţi şi să accepţi să primeşti atribuţii care nu au nimic în legătură cu dezvoltarea fotbalului este reprobabil. Umblă după voturi, asta face. Am avut cazuri când a stat cu oameni la diferite turnee şi le-a promis că le ia jucătorii la naţională şi multe altele. Viaţa bate filmul”, a fost concluzia lui Balaj.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA