AcasăActualitateZIUA ACCIDENTELOR ÎN BAIA MARE - Bilanț: 5 răniți și 5 mașini...

ZIUA ACCIDENTELOR ÎN BAIA MARE – Bilanț: 5 răniți și 5 mașini distruse. Impact violent și la Hideaga

DISTRIBUIȚI

ZIUA ACCIDENTELOR ÎN BAIA MARE Ziua de ieri, 24 ianuarie, merită cu siguranță titlul de “Ziua Accidentelor” în Baia Mare, în noul an. Nu mai puțin de cinci mașini au fost distruse ieri în accidente rutiere produse pe raza municipiului. De asemenea, au existat și răniți: nu mai puțin de cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut aseară pe strada Oborului din Baia Mare, una dintre victime fiind un copil.

Accident pe bulevardul Independenței, în zona RFN

Ziua accidentelor a început, cum altfel, cu un accident. Două mașini s-au ciocnit în mijlocul intersecției pe bulevardul Independenței din municipiu. Din fericire, au rezultat doar pagube materiale și… nervi în trafic.

Accidentul de pe strada Oborului

Potrivit primelor informații (polițiștii nu au transmis încă rezultatele cercetărilor), se pare că două autoturisme s-au ciocnit frontal. Șoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident, care conducea o mașină cu volan pe partea dreaptă, era singur în mașină la momentul impactului. În cealaltă mașină se aflau mai multe persoane, printre care și un minor. În urma impactului violent dintre cele două autoturisme, cinci persoane au fost rănite iar patru dintre ele, printre care și copilul, au necesitat transportarea de urgență la spital.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstanțele accidentului, dar și care dintre șoferii celor două autoturisme se face vinovat de acesta.

Accident și pe bulevardul Independenței

Un alt accident rutier a avut loc aseară în Baia Mare, la scurt timp după cel de pe strada Oborului. Șoferul unui Volkswagen Passat a intrat într-un sens giratoriu și… a uitat cum să mai iasă. Practic, șoferul a trecut prin sens și a zburat în gardul care împrejmuiește curtea hoteului Euro House. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită.

Impact între două mașini la Hideaga

Tot aseară, două autoturisme au fost implicate într-un accident violent în centrul localității Hideaga, într-o cură pericoloasă. Cele două mașini s-au ciocnit frontal puternic, astfel că daunele materiale sunt însemnate. Din fericire, nici în acest caz nu a fost nevoie de intervenția salvatorilor, persoanele implicate în accident neavând nevoie să fie transportate la spital.

ActualMM

Foto: Remus Ciobanu/ Andrei Demeter/ VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA