spot_img
AcasăAdministrațieZILELE CULTURALE ALE MUNICIPIULUI BAIA MARE - Vezi cine sunt premianții manifestării...

ZILELE CULTURALE ALE MUNICIPIULUI BAIA MARE – Vezi cine sunt premianții manifestării Scriitorul Anului 2019

DISTRIBUIȚI

Zilele Culturale ale Municipiului Baia Mare au debutat în acest an cu manifestarea Scriitorul Anului 2019. În cadrul evenimentului, două băimărence talentate și implicate în viața culturală a orașului au fost recompensate cu premii.

Este vorba despre prof.dr. Daniela Sitar – Tăut, critic literar, care a primit Marele Premiu pentru Literatură pentru întreaga activitate literară și Diana Teodora Cozma, care a primit premiul Opera Prima, pentru activitatea literară și pentru promovarea tinerilor în viața culturală.

În cadrul manifestărilor organizate cu ocazia Zilelor Culturale ale Municipiului Baia Mare ne-am întors atenția și aprecierea și către scriitorii băimăreni. Zilele Culturale au debutat cu manifestarea Scriitorul Anului 2019. Am avut onoarea să oferim în acest an Marele Premiu pentru Literatură doamnei prof.dr. Daniela Sitar – Tăut, critic literar, pentru întreaga activitate literară, pentru implicarea în viața culturală locală și pentru promovarea tinerelor talente prin organizarea de activități literare în liceele din Baia Mare. Un al doilea premiu – Opera Prima – a fost acordat doamnei Diana Teodora Cozma, pentru activitatea literară și pentru promovarea tinerilor în viața culturală”, spune Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare.

Premiile în valoare de 3.500 de lei au fost oferite de Municipiul Baia Mare.

 

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA