AcasăEvenimentZILELE BĂRBATULUI LA BAIA MARE VALUE CENTRE - Bere, delicii culinare și...

ZILELE BĂRBATULUI LA BAIA MARE VALUE CENTRE – Bere, delicii culinare și premii pentru toți participanții, în perioada 14-16 mai 2021

DISTRIBUIȚI

Băimărenii și nu numai sunt așteptați în acest weekend (de vineri 14 și până duminică 16 mai, între orele 10:00-21:00) la Baia Mare Value Centre, la un eveniment de-a dreptul emblematic, intitulat Zilele Bărbatului. Pentru că este vorba despre bărbați, lucrurile sunt simple: berea, mâncarea bună și motoarele sunt la loc de cinste. Toate acestea dublate cu posbilitatea de a câștiga premii! Și pentru ca bărbații să împartă bucuria cu domnișoarele sau doamnele din viața lor, respectiv pentru că relaxarea merge mână în mână cu o partidă de shopping, partenerii de la Carrefour și ceilalți comercianți din cadrul centrului comercial au mers și mai departe și au pregătit oferte și prețuri promoționale la numeroase produse.

Din programul și meniul sărbătorii

Pentru că e vorba despre o sărbătoare a bărbaților, la eveniment nu vor lipsi mâncarea bună și berea. Așadar, participanții se vor putea delecta cu fel și fel de preparate de la Food Truck-urile prezente, după cum urmează: Schnitzel On Wheels, Asalt Grill (burgeri), Casa Codrenească (clătite și plăcinte). Mici la grătar, bere și mâncare tradițională se va găsi și la standul restaurantului local Desperado. De asemenea, va fi prezent și noul kurtos tradițional din Baia Mare: Kurtos Kalacs DINI.

A venit timpul să vă vorbim și despre bere și vă putem spune că organizatorii s-au asigurat că nu fac rabat de la calitate. Astfel, la eveniment vor fi prezenți doi producători regionali de bere artizanală din Cluj: Klausen Burger și Bere a la Cluj.

Zilele Bărbatului de la Baia Mare Value Centre vor culmina cu o expoziție moto de toată frumusețea.

Mai exact, în cadrul ediției a X-a a marșului intitulat “Respect în trafic”, pe traseul Nord-Vest, sâmbătă între orele 12:00 și 14:00, va avea loc popasul de la Baia Mare, la Baia Mare Value Center.

AVEM ȘI PREMII !!!

Toți participanții la Zilele Bărbatului care achiziționează produse de la firmele menționate mai sus vor primi un voucher în baza căruia câștigă un premiu garantat, pe loc, în galeria Baia Mare Value Centre.

Vremea contează cel mai puțin

Ploaia, furtunile sau alte fenomene meteoroligice specifice acestei perioade nu ar trebui să strice Zilele Bărbatului. Așadar, organizatorii au găsit soluția: o terasă acoperite, dar și alte locuri în exterior ferite de ploaie. Astfel, indiferent de condițiile meteorologice, băimărenii și maramureșenii care vin la Zilele Bărbatului au condițiile pentru a sărbători așa cum se cuvine acest eveniment.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA