AcasăAdministrațieZILE CANICULARE ÎN BAIA MARE - Primarul Cherecheș anunță mobilizări pentru protejarea...

ZILE CANICULARE ÎN BAIA MARE – Primarul Cherecheș anunță mobilizări pentru protejarea cetățenilor

DISTRIBUIȚI

Meteorologiștii au anunțat cod roșu și portocaliu de caniculă în Baia Mare în zilele ce urmează. Potrivit acestora, începând de mâine, 24 iunie, mercurul din termometre va urca până la peste 40 de grade celsius.

Pentru a proteja populația de temperaturile ridicate, primarul Cherecheș a anunțat înființarea a nouă puncte de ajutor, în zone intens circulate din municipiu, unde băimărenii vor beneficia de apă și de asistență medicală din partea specialiștilor SPAS.

Suntem alături de băimăreni și în perioadele caniculare! Colegii mei de la Direcția de Asistență Socială din subordinea Primăriei vor fi prezenți în stradă, zilele care urmează, asta după ce meteorologii au transmis avertizări cu privire la disconfortul termic. În 9 puncte intens tranzitate din oraș veți putea să apelați la colegii mei, asistenți medicali și sociali, care vă pot verifica parametrii vitali și vă vor oferi apă, hidratarea fiind extrem de importantă în aceste zile caniculare”, a declarat primarul Cătălin Cherecheș.

De asemenea, cetățenii vor primi și un ghid cu instrucțiuni și recomandări pentru a face față mai ușor acestei perioade. Zonele în care vor fi amplasate punctele de ajutor sunt următoarele:

1. Primăria Municipiului Baia Mare
2. Cartier Vasile Alecsandri (zona Elvila)
3. RFN
4. Bd. Unirii (zona Cozac)
5.Piața Libertății (la corturile de vaccinare)
6. Zona Meda
7. Republicii intersecție cu Traian
8. Piața Izvoare
9. Parcul Municipal Regina Maria, intrarea dinspre Statuia Ostașului

Adrian Barbur

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA