AcasăActualitate112ZI DE FOC PENTRU POMPIERI - 6 incendii într-o singură zi în...

ZI DE FOC PENTRU POMPIERI – 6 incendii într-o singură zi în Maramureș

DISTRIBUIȚI

ZI DE FOC PENTRU POMPIERI  Luni, 19 noiembrie, pompierii maramureșeni au avut parte de 6 situații de urgență. Pompierii militari băimăreni au intervenit pe strada Baladei din Baia Mare, unde un incendiu a izbucnit la acoperișul unei anexe gospădărești. Focul a distrus materialele combustibile din structura acoperișului pe o suprafață de 40 de metri pătrați.

Militarii din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat două incendii izbucnite la coșurile de fum ale unor locuințe. În ambele cazuri a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului. Punctul de Lucru Șomcuta Mare a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o șură. Flăcările au distus acoperișul din lemn pe o suprafață de circa 24 de metri și diverse scule și unelte electrice. Alături de pompierii șomcuteni au intervenit și pompierii voluntari.

La Vălenii Șomcutei, Detașamentul de Pompieri Baia Mare a lichidat un incendiu izbucnit într-o încăpere a unei locuințe. Au ars o masă, scaune şi s-au deteriorat pereţii, tavanul şi podeaua încăperii. Cea din urmă intervenţie de ieri a fost a pompierilor băimăreni, care au lichidat un incendiu de deşeuri menajere în urma căruia au ars circa 15 de tone de deseuri menajere.

Informații furnizate de ISU Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA