AcasăEvenimentZgonea şi Teodorovici în Maramureş: Flori pentru doamne şi domnişoare, după care...

Zgonea şi Teodorovici în Maramureş: Flori pentru doamne şi domnişoare, după care declaraţii politice (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Valeriu Zgonea a revenit în Maramureş, aşa cum a promis la ultima sa vizită, însă de data aceasta nu a venit singur, ci împreună cu ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, respectiv cu cel al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Oficialii de la Bucureşti au avut un program încărcat în aceste două zile, conducerea PSD Maramureş pregătindu-le celor 3 un program diversificat care a inclus o vizită  la Ramira sau întâlnire cu oamenii de afaceri din Maramureş.

Printre altele, preşedintele Camerei Deputaţilor a declarat că niciun liberal care deţine funcţie de conducere în deconcentrate sau agenţie guvernamentală nu va fi concediat.. Asta pentru a pune capăt zvonurilor care au apărut cum că acum, cu plecarea liberalilor din USL, se va începe o schimbare a ac estora din  toate instituţiile statului.

„Salut prezenţa în judeţul Maramureş a lui Valeriu Zgonea şi a ministrului Teodorovici. Este a treia vizită în Maramureş a lui Valeriu Zgonea, fapt care arată că este personalitatea politică de la nivel central cea mai apropiată de judeţul Maramureş. Am avut ieri un tur de forţă prin judeţ, am făcut foarte multe întâlniri cu organizaţiile de partid, cu oameni simpli, vizite la ferme sau fabrici. „, a declarat preşedintele  PSD Maramureş, Gabriel Zetea.

Acesta a adăugat că s-au vorbit probleme legate de demararea proiectului privind reabilitarea DN 18 pe cele două tronsoane, respectiv Baia Mare – Sighet şi Moisei- Iacobeni. S-a vorbit despre demararea lucrărilor la podul peste Someş, mai ales că Zgonea a mărturisit că a trecut cu bacul la Ulmeni, „chiar de mai multe ori”

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA