AcasăActualitatePoliticZEFLEMEA - Ironizat de colegii din opoziţie, consilierul judeţean Florian Gui a...

ZEFLEMEA – Ironizat de colegii din opoziţie, consilierul judeţean Florian Gui a părăsit plenul şedinţei

DISTRIBUIȚI

Şedinţă, mare şedinţă la Consiliul Judeţean Maramureş, ultima de pe anul în curs. Pe ordinea de zi s-au aflat nu mai puţin de 33 de proiecte de hotărâre plus alte trei pe lista suplimentară.

În loc să se concentreze pe acestea, consilierii au ţinut să vocifereze la fiecare dintre ele. Cel care a pus paie pe foc a fost consilierul liberal Florian Gui, care le-a cerut socoteală colegilor pentru o hotărâre luată anul trecut dar şi pentru stocurile de sare şi nisip pe care le are SC Drumuri şi Poduri Judeţene de anul trecut.

„Domnilor colegi ne jucăm iar cu vorba «Iarna nu-i ca vara». Ne prinde iar descoperiţi deşi eu am fost în teren şi am făcut şi fotografii la locurile unde este depozitată sarea. Numai la Leordina sunt peste 100 de tone. Ce-a rămas de anul trecut, despre asta vorbesc.
Dacă avem pe stoc mai mult hai să comandăm mai puţin, hai să facem într-adevăr economii că nu există şedinţă de consiliu judeţean să nu vină suplimentări. Dacă ne batem joc unii de alţii, domnilor colegi, înseamnă că ne adunăm degeaba în acest forum”, a spus Florian Gui.

Replicile opoziţiei nu au întârziat însă să apară. Consilierii din opoziţie s-au grăbit să-şi lămurească colegul, care se pare că n-a fost foarte atent la discuţiile anterioare.

”Acuma vă spunea domnul director că dacă nu este necesar nu aducem. Aducem numai cât este necesar. Chiar asta spunea că bine ar fi să nu trebuiască să aducem”, a replicat Emil Ambruş.

După un schimb de replici destul de ironic între Gui şi Ambruş, a intervenit în discuţie şi Gabriel Zetea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean şi liderul consilierilor din opoziţie.

„Aş face şi eu o propunere. Având în vedere că colegii de la Partidul Naţional Liberal sunt nevorbiţi, două minute, trei minute să le acordăm la fiecare proiect de hotărâre să vorbească, să îşi exprime punctul de vedere. Dar la fiecare, nu aşa pe sărite doar unde ne convine. La fiecare. Noi vă ascultăm cu mare interes pe fiecare. Dacă la partid nu aveţi dreptul să vorbiţi veniţi la Consiliul Judeţean şi o să aducem toate problemele politice pe care le aveţi în plenul administrativ al judeţului. Dar la fiecare proiect de hotărâre, vă rog”, a precizat Gabriel Zetea.

„Şi eu vă mulţumesc pentru ironii. Sunteţi capabil să vă ironizaţi colegii şi asta din postura de vicepreşedinte. La mai mare”, a replicat Gui.

Nici măcar nu au apucat să voteze primele hotărâri de pe ordinea de zi că schimbul de replici între cele două tabere a reînceput, astfel că Florian Gui a decis să părăsească sala de şedinţe.

Sursa foto: voceatransilvaniei.ro

Ana Pop

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA