spot_img
AcasăActualitate112ZĂPADA FACE PRIMELE VICTIME - Țeavă de gaz spartă de o mașină...

ZĂPADA FACE PRIMELE VICTIME – Țeavă de gaz spartă de o mașină în Baia Mare. Un camion și un autoturism au ieșit în decor la Blidari și Groși

DISTRIBUIȚI

Ninsoarea abundentă care s-a abătut încă de ieri asupra județului a început deja să facă primele victime printre șoferi. Aseară, în jurul orei 23, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului pe strada Victoriei din Baia Mare, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat într-un șanț. În același timp, acesta rupt o conductă de gaz. La fața locului au ajuns pompierii, polițiștii dar și reprezentanții firmei de distribuție a gazelor care au oprit temporar circulația în zonă dat fiind pericolul de explozie. Din fericire, șoferul s-a ales doar cu răni minore.

Azi dimineață, un alt autoturism a derapat și a ieșit în decor la Groși, înfingându-se într-un gard.

Tot în această dimineață, șoferul unui utilaj de deszăpezire a pierdut controlul volanului și a intrat parțial în șanțul de pe marginea străzii, lovind în același timp un stâlp de electricitate.

Vă recomandăm să conduceți cu atenție și să adaptați viteza la condițiile de drum pentru a evita astfel de evenimente neplăcute în trafic.

 

ActualMM

Foto: Ray/ Vasile Bodea/ Vasile Dale

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA