AcasăActualitateSocialZÂMBETE LA SEMAFOR – Tineri voluntari i-au îndemnat pe șoferii băimăreni să...

ZÂMBETE LA SEMAFOR – Tineri voluntari i-au îndemnat pe șoferii băimăreni să zâmbească

spot_img

DISTRIBUIȚI

ZÂMBETE LA SEMAFOR  „Zâmbetul e ca ştergătorul de parbriz: nu opreşte ploaia, dar te ajută să mergi mai departe.” Circulaţia intensă din municipiul reşedinţă de judeţ poate fi o sursă important de stres şi emoţii negative atât pentru şoferi cât şi pentru ceilalţi participanţi la trafic.

O atitudine pozitivă, politicoasă, de bună dispoziţie poate să îmbunătăţească foarte mult calitatea traficului rutier.

Zâmbete la semafor este un proiect iniţiat de Asociaţia Studenţească “Amicus” Baia Mare în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş, ce îşi propune să promoveze politeţea în trafic şi atitudinea pozitivă la volan.

ZÂMBETE LA SEMAFOR

Azi, 18 noiembrie, voluntarii Amicus Baia Mare împreună cu voluntari ai poliţiei,elevi ai Liceului Teoretic Emil Racoviţă, supravegheaţi de poliţiştii rutieri şi cei de prevenire, au purtat bannere cu mesaje de încurajare a politeţii la trecerile pentru pietoni de la intersecţia Bulevardului Bucureşti cu Bulevardul Unirii. De asemenea, ei au împărţit conducătorilor auto calendare 2017 cu aceleaşi îndemnuri de a zâmbi: Zâmbeşte şi vei avea prieteni. Încruntă-te şi vei avea riduri, Zâmbeşte…şi lumea întreagă îţi va zâmbi înapoi, Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.

Impactul pozitiv al acţiunii asupra conducătorilor auto a fost vizibil, aceştia fiind mult mai zâmbitori la vederea tinerilor şi a mesajelor pe care aceştia le-au transmis.

Proiectul se va desfăşura pe o perioadă de un an de zile, în a treia zi de vineri a fiecărei luni calendaristice.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA