AcasăMARAMURESUL ISTORICWEEKEND: Jandarmii maramureseni, la Zilele Viseului sau Sarbatorile Coasului

WEEKEND: Jandarmii maramureseni, la Zilele Viseului sau Sarbatorile Coasului

DISTRIBUIȚI

Jandarmeria Maramureş va acţiona în acest sfârşit de săptămână pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică în judeţul nostru, în vederea desfăşurării într-un climat de normalitate  a manifestărilor cultural – artistice, sportive şi religioase care urmează să aibă loc. În acest scop, peste 200 de jandarmi se vor afla la datorie pe timpul acestui sfârşit de săptămână.

Pe lângă misiunile de bază ce le revin, jandarmii maramureşeni vor acţiona în acest week-end pe întreg teritoriul judeţului Maramureş, în scopul asigurării ordinii publice şi în special a desfăşurării în bune condiţii a tuturor evenimentelor ce sunt organizate pentru această perioadă.

Astfel, jandarmii maramureşeni vor fi prezenţi în zilele de 26 şi 27 iulie a.c., pentru a asigura ordinea publică pe timpul desfăşurării manifestărilor celei de-a XIV-a ediţii a „Zilelor Vişeului” unde se preconizează participarea unui număr de aproximativ 3000 de persoane.

În aceeaşi perioadă de 26 şi 27 iulie, vor avea loc în zona fostei terase „Păstrăvul”, lângă lacul Firiza, concerte de muzică live pentru tineret „Hesh – Fest”, unde jandarmii vor asigura ordinea publică pe timpul acestor manifestări.

Sâmbătă 26 iulie a.c., începând cu ora 17.00, jandarmii maramureşeni vor fi prezenţi pentru a asigura ordinea publică pe timpul meciului de rugby din cadrul Superligii CEC Bank, dintre CSM Baia Mare şi „Farul” Constanţa, unde se preconizează participarea a aproximativ 1500 de spectatori.

Duminică 27 iulie a.c., va avea loc în comuna Coas, ediţia a IV-a a  „Sărbătorilor Coaşului”, la care Jandarmeria Maramureş va acţiona pentru asigurarea ordinii publice pe timpul sărbătorii. Cetăţenii pot solicita non-stop sprijinul jandarmilor maramureşeni în situaţia tulburării ordinii publice sau pot sesiza orice problemă, la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA