spot_img
AcasăActualitateWEEKEND ÎNCĂRCAT – Jandarmii maramureșeni vor asigura ordinea și siguranța publică la...

WEEKEND ÎNCĂRCAT – Jandarmii maramureșeni vor asigura ordinea și siguranța publică la mai multe evenimente în acest final de săptămână

DISTRIBUIȚI

WEEKEND ÎNCĂRCAT  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul manifestărilor sportive ce vor avea loc în această perioadă pe raza judeţului nostru.

Sâmbătă, 7 octombrie, începând cu ora 11:00, pe Stadionul „Arena Zimbrilor” din Baia Mare se va desfăşura meciul de rugby dintre echipele C.S.M. Baia Mare şi C.S. Dinamo Bucureşti, meci din cadrul Superligii CEC Bank iar între orele 15:00-17:00, pe stadionul din localitatea Săsar, se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele A.C.S. Fotbal Comuna Recea şi A.C.S. Industria Galda, meci din cadrul etapei a VII-a, din cadrul Ligii a III-a. Duminică,  08 octombrie a.c.,  între orele 16:00-18:00, pe terenul de fotbal din localitatea Groşii Ţibleşului, se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele Bradul Groşii Ţibleşului şi Minaur Baia Mare, meci premergător etapei 6 din Ligile a IV-a şi a V-a, la nivelul judeţului Maramureş.

Jandarmii din cadrul dispozitivelor de ordine publică vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea actelor şi faptelor de tulburare a ordinii publice, identificarea şi sancţionarea acţiunilor de tip infracţional care pun în pericol siguranţa publică.

Astfel, solicităm atât suporterilor, cât şi cetăţenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică care vor fi asigurate premergător, pe timpul şi după desfăşurarea manifestărilor sportive, să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, în vederea desfăşurării în condiţii optime a acestor competiţii sportive.

Pentru asigurarea unui climat civilizat şi evitarea aplicării măsurii interzicerii accesului la competiţiile sportive pe o perioadă determinată de timp, recomandăm iubitorilor de sport să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, să nu desfăşoare acţiuni naţionaliste, să nu consume substanţe interzise sau  băuturi alcoolice care pot genera comportamente deviante şi să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică asigurate premergător, pe timpul şi după desfăşurarea competiţiilor sportive.

Informații furnizate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA