AcasăActualitate112WEEKEND FRUCTUOS ÎN MARAMUREȘ - 7 permise reținute pentru viteză excesivă, 3...

WEEKEND FRUCTUOS ÎN MARAMUREȘ – 7 permise reținute pentru viteză excesivă, 3 certificate de înmatriculare retrase și amenzi de 34.000 de lei

spot_img

DISTRIBUIȚI

WEEKEND FRUCTUOS ÎN MARAMUREȘ Poliţiştii rutieri sunt la datorie în fiecare week-end şi desfăşoară activităţi de impunere a legii şi de conştientizare a participanţilor la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale.

Poliţiştii din Baia Sprie, Seini, Recea şi Deseşti au desfăşurat acţiuni punctuale, axate în special pe combaterea nerespectării regimului legal de viteză şi a conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice.

Astfel, au fost supravegheate îndeosebi drumurile cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere generate de viteza excesivă sau neadaptată sau neacordarea priorităţii de trecere, au fost controlate mai multe autovehicule şi ca urmare a nerespectării normelor rutiere au fost aplicate 63 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 34 000 de lei.

Ca măsură complementară au fost reţinute şapte permise de conducere, toate pentru viteză excesivă, şi au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

Poliţiştii rutieri împreună cu cei de ordine publică vor fi în continuare prezenţi pe principalele artere de circulaţie din judeţ  pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale axate în principal pe depăşirea limitei legale de viteză şi pun astfel în pericol siguranţa traficului rutier.

Informații furnizate de către IPJ Maramureș

Citește și: http://2.actualmm.ro/vezi-programul-ce-spectacole-se-joaca-perioada-16-21-ianuarie-2018-la-teatrul-municipal-din-baia-mare/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA