Acasă Actualitate 112 WEEKEND CU SANCȚIUNI - Sute de maramureșeni, opriți în trafic de polițiști

WEEKEND CU SANCȚIUNI – Sute de maramureșeni, opriți în trafic de polițiști

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii maramureşeni au acţionat în week-end-ul care tocmai s-a încheiat pe drumurile publice de pe raza întregului judeţ, atât pentru verificarea respectării prevederilor Ordonanţelor Militare cât şi pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere şi identificarea şoferilor care comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, echipajele de poliţie au fost prezente pe raza localităţilor Cavnic, Dragomireşti, Sighetu Marmaţiei, Ocna Şugatag, Baia Sprie, Borşa, Fărcaşa, dar şi pe raza de competenţă a Secţiilor de Poliţie Rurală Leordina şi Suciu de Sus.

Peste 500 de autovehicule au fost oprite, iar şoferii şi pasagerii au fost verificaţi. Pentru abaterile de la prevederile OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, poliţiştii au aplicat 57 de sancţiuni contravenţionale. De asemenea, au fost reţinute patru permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

Totodată, în cadrul activităţilor desfăşurate a fost depistat un bărbat de 42 de ani care transporta cu o autoutilitară material lemnos dinspre localitatea Câmpulung la Tisa înspre localitatea Sarasău. Şoferul nu a putut prezenta documentele legale, astfel că aproape 10 mc de lemn, în valoare de peste 1.600 lei, a fost ridicat în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional la Legea 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA