AcasăActualitate112WEEKEND CU PETRECERI ÎN MARAMUREȘ - Amenzi de mii de lei date...

WEEKEND CU PETRECERI ÎN MARAMUREȘ – Amenzi de mii de lei date de polițiști după un botez și o zi de naștere

spot_img

DISTRIBUIȚI

Maramureșenii petrec chiar și în timp de pandemie. Polițiștii din Leordina și Bogdan Vodă au intervenit după ce au primit informații că s-ar fi încălcat legea și le-au acordat organizatorilor și invitaților sancțiuni usturătoare.

Primul eveniment la care s-a acționat a fost un botez care a avut loc sâmbătă seara pe raza localității Petrova, într-o sală. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că petrecerea era deja gata. Aceștia au identitficat 11 persoane care au participat la eveniment și pe care le-au sancționat contravențional cu amenzi în valoare de 10.000 de lei. A doua zi, au mai identificat 8 persoane care participat la botez și pe care, de asemenea, le-au sancționat contravențional.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 2:00, polițiștii au primit informații despre o petrecere (zi de naștere) care are loc într-o casă din Strâmtura. Agenții au oprit cheful și au identificat 7 persoane care au luat parte la distracție. S-au aplicat 7 sancțiuni contravenționale în valoare de 7.000 de lei.

ActualMM

Foto: Arhivă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA