AcasăActualitate112A VRUT SĂ INTRE ÎN CELULĂ CU TELEFONUL – Femeie din Brăila,...

A VRUT SĂ INTRE ÎN CELULĂ CU TELEFONUL – Femeie din Brăila, arestată după ce a încercat să mituiască un gardian cu 150 de lei

DISTRIBUIȚI

A VRUT SĂ INTRE ÎN CELULĂ CU TELEFONUL  Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie din Brăila au reţinut o femeie care a vrut să dea mită 150 de lei unui poliţist pentru a o lăsa să intre cu telefonul mobil în celula iubitul său, aflat în arestul poliţiei.

A VRUT SĂ INTRE ÎN CELULĂ CU TELEFONUL Ofiţerii DGA au reţinut-o pe femeie, marţi, după ce Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila a constatat că sunt suficiente probe în ceea ce priveşte săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Mai exact, pe data de 2 septembrie, DGA a fost sesizată cu privire la faptul că un deținut aflat în arestul unei unități de poliție din judeţul Brăila i-a oferit unui agent de poliție suma de 150 lei pentru a-l lăsa să introducă în arest un telefon mobil, o cartelă SIM şi un modem de internet. Banii urmau să fie oferiți de către concubina deținutului.

După ce procurorul de caz a analizat faptele, a dispus reţinerea pentru 24 de ore a iubitei bărbatului şi trimiterea acesteia în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare pentru 29 de zile.

Cei doi sunt cercetaţi în acest moment pentr de dare de mită, instigare la dare de mită și instigare la introducerea în mod ilicit de telefoane mobile și alte mijloace de comunicare la distanță, cartele SIM, dispozitive de tip GPS, modem de internet, medii de stocare a datelor și alcool.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA