AcasăActualitateSocialVREMEA DE 1 MAI – Temperaturi ridicate și șanse slabe de ploi...

VREMEA DE 1 MAI – Temperaturi ridicate și șanse slabe de ploi în Maramureș

spot_img

DISTRIBUIȚI

VREMEA DE 1 MAI   Fie că alegi să îți petreci minivacanța de 1 mai la mare, la munte sau într-un alt oraș din țară, noi am cules toate informațiile de care ai nevoie. Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă, iar șansele de ploaie vor fi foarte scăzute în majoritatea regiunilor.

Fără doar și poate, prima alegere a românilor pentru minivacanța 1 mai rămâne litoralul. Meteorologii anunță vreme frumoasă pentru sfârșitul acestei săptămâni și începutul săptămânii viitoare, cu temperaturi cuprinse între 28 și 29 de grade Celsius. Sunt șanse mici de ploaie și există posibilitatea ca temperatura apei mării să depăşescă 15 grade – ce poate fi mai frumos decât o bălăceală în Marea Neagră de 1 mai?!

În Transilvania este posibil să fie de aşteptat temperaturi uşor mai scăzute, dar în continuare peste cele normale, maxime în medie de 20 – 22 de grade. După data de 2 mai, probabilitatea pentru averse de ploaie va fi relativ ridicată şi nu sunt excluse cantităţi de apă izolat mai însemnate. În perioada 28 aprilie – 1 mai vor fi posibile ploi de scurtă durată pe spaţii mici, în orele după-amiezilor. Și în Maramureş vom avea parte de o vreme la fel de bună ca în restul țării, cu temperaturi maxime de 23 – 26 de grade. Probabilitatea pentru ploi va fi mai mare după data de 2 mai.

 

Sursă info: Glamour.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA