AcasăActualitateVREME FRUMOASĂ - Temperaturi neobișnuit de calde în toată țara. În Maramureş,...

VREME FRUMOASĂ – Temperaturi neobișnuit de calde în toată țara. În Maramureş, la amiază vom avea 21-22 de grade Celsius

DISTRIBUIȚI

Ziua de astăzi ne-aduce vreme frumoasă şi puţin mai caldă decât ieri. Vântul se mai linişteşte, presiunea atmosferică începe să scadă, iar maximele pleacă de la 15 grade pe litoral şi ajunge la 25 de grade în nordul Moldovei.

În Dobrogea şi Bărăgan se anunţă o zi plăcută, cu soare, câţiva nori şi un pic de vânt. Temperaturile cresc uşor şi ajung pe la 20-21 de grade. Doar la malul mării va fi mai răcoare: se vor înregistra cel mult 18 grade, scrie Ştirile ProTV.

Se mai încălzeşte puţin şi în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Vom avea vreme frumoasă, foarte puţini nori şi temperaturi cu 2-3 grade mai ridicate decât ieri.

În nordul Moldovei şi în Bucovina cerul se păstrează curat toată ziua şi se face foarte cald. Maximele ajung pe la 24-25 de grade şi nici vântul nu mai pune probleme.

Şi în nordul Transilvaniei şi în Maramureş avem condiţii meteo foarte bune: cer senin, vânt domol şi temperaturi agreabile. Pe la amiază se ating 21-22 de grade.

Şi vestul ţării are parte de vreme foarte frumoasă. Nu prea zărim norii, vântul va adia plăcută, iar temperaturile, comparabile cu cele de ieri, vor urca până la 22-23 de grade.

În centrul României se mai încălzeşte puţin. Ziua va domina atmosfera însorită. Dimineaţă, în depresiuni vor fi condiţii de ceaţă, iar noaptea apar câţiva nori de ploaie în zonele montane. Şi tot la munte, pe creste, vântul devine mai insistent.

În Oltenia avem soare şi atmosferă plăcută toată ziua. Nu sunt semne de ploaie, iar pe seară şi la noapte se înseninează. Maximele, un pic mai ridicate decât ieri, ajung pe la 22-23 de grade.

 

Şi la munte găsim vreme bună. Temperaturile cresc uşor faţă de ieri. Cerul rămâne senin până la apropierea nopţii. Mai târziu vin câţiva stropi de ploaie în nordul Carpaţilor Orientali, iar vântul se înteţeşte în zonele de creastă.

Maine se anunţă o zi superbă, cu temperaturi de luna iunie, cer curat şi un vânt care va adia plăcută.

Luni: tot vreme frumoasă şi neobişnuit de caldă. Nu prea zărim norii, iar pe la amiază se ating vreo 27 de grade.

Marţi rămânem cu vremea foarte caldă pentru o zi de primăvară. Maxima ajunge la 28 de grade. Atmosfera se menţine plăcută până pe seara, când se-adună norii şi apar aversele.

 

Mai multe despre vreme citiţi pe Ştirile ProTV

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA