AcasăActualitateSocialVREME CIUDATĂ - Vreme extrem de caldă azi în Maramureș. Vezi prognoza...

VREME CIUDATĂ – Vreme extrem de caldă azi în Maramureș. Vezi prognoza meteorologilor

spot_img

DISTRIBUIȚI

Vremea a fost deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Cerul a fost temporar noros. Izolat la munte a nins slab. Cantitatea maximă de precipitații înregistrată a fost de 2 l/mp, la stația meteo Iezer. Vântul a suflat în general moderat, cu intensificări temporare de până la 68 km/h în zonele joase, la Ocna Sugatag, iar la munte a suflat tare, cu viteze de până la 112 km/h, unde a spulberat zăpada, la stația meteo Iezer. Cel mai rece a fost noaptea trecută și în această dimineață la stația meteo Iezer -1 grad. Stratul de zăpadă măsoară până la 10 cm, la stația meteo Iezer. Temperaturile maxime au fost cuprinse între 10 grade la Târgu Lăpuș și 13 grade la Baia Mare, Sighetu Marmației.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și umed. Angajații secției de drumuri naționale au acționat cu două utilaje și au împrăștiat șase tone de material antiderapant pe DN18 și DN17C. Cerul este acoperit. Plouă în județ. Vântul prezintă intensificări temporare în zona de munte, cu viteze de până la 40 km/h.

Vremea va fi astăzi în județ deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, temporar noros dimineața și din nou în partea a doua a nopții, când temporar va ploua slab. În zona montană înaltă vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare cu viteze în general de 45-55 km/h, iar pe creste cu rafale ce vor depăși 80-90 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 12 grade, iar cele minime între 1 și 4 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA