AcasăActualitateSocialVREME BUNĂ DE ALEGERI - Mâine va fi o zi deosebit...

VREME BUNĂ DE ALEGERI – Mâine va fi o zi deosebit de caldă pentru această perioadă în toată țara

DISTRIBUIȚI

VREME BUNĂ DE ALEGERI Regimul termic va fi unul deosebit de cald pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, în ziua alegerilor, pe 11 decembrie, valorile termice oscilând între 5 și 15 grade Celsius, a declarat Oana Catrina, meteorolog de serviciu în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

 „În zona Capitalei, în ziua de alegerilor, pe 11 decembrie, vom avea o vreme splendidă. Cerul va fi variabil, chiar mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. La orele amiezii se vor înregistra 11—12 grade Celsius, valori cu mult mai ridicate decât ceea ce în mod normal ar fi trebuit să se înregistreze în această perioadă a anului. La scara întregii țări, ziua de duminică se anunță una caldă pentru această dată din an. Pe parcursul zilei vom avea cer variabil.
Înnorări vor fi îndeosebi în noaptea de duminică spre luni în partea de vest, de nord și de centru. Tot aici, pe arii restrânse, își vor face apariția precipitațiile slabe, mixte în zonele joase și sub formă de ninsoare la munte. Vântul se intensifică în zona montană, în cursul aceleași nopți, și doar izolat în rest. Ca temperaturi maxime, la orele amiezii se vor înregistra între 5 și 15 grade Celsius”, a menționat specialistul ANM.

Conform hărții meteo, pe regiuni, temperaturile pe timpul zilei vor înregistra valori, după cum urmează: în Moldova — între 8 și 12 grade Celsius, în Dobrogea — între 8 și 11 grade, în Muntenia — între 9 și 15 grade, în Oltenia — între 12 și 15 grade, în Banat — între 7 și 11 grade, în Crișana — între 6 și 10 grade, în Maramureș — între 5 și 7 grade, iar în Transilvania între 5 și 9 grade Celsius, a subliniat Catrina.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA