AcasăEvenimentVREI MOBILĂ UNICAT, DE CALITATE ȘI LA UN PREȚ CORECT? SOLUȚIA: Ghișe...

VREI MOBILĂ UNICAT, DE CALITATE ȘI LA UN PREȚ CORECT? SOLUȚIA: Ghișe Design – viziune, calitate, profesionalism, flexibilitate

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cu toții ne dorim mobilier de calitate, executat la cele mai înalte standarde de calitate, după ultimul trend, uneori special realizat pentru noi. Ghişe Design este alegerea firească pentru clienţii exigenţi, care doresc să beneficieze de viziune, calitate, profesionalism și flexibilitate.

Experienţa acumulată în 20 de ani, zecile de premii, miile de proiecte şi tot atâţia clienţi multumiţi vorbesc de la sine şi fac din Ghişe Design un nume apreciat în ceea ce înseamnă mobila personalizată.

Vrei mobilă pentru acasă sau pentru sediul firmei? Ghișe Design este soluția

Produsele realizate de Ghişe Design se regăsesc atât în casele clienţilor cât şi în firmele şi magazinele lor. Cele peste 2.000 de comenzi realizate, fiecare dintre ele personalizată în funcţie de cererea clientului a dus la dobândirea unui portofoliu deosebit în design-ul, proiectarea şi fabricarea mobilierului la comandă. Ghişe Design realizează mobilă pentru bucătării, living, dressing, camere de tineret, băi, mobilier pentru birotică şi cabinete medicale, dining, baruri, holuri, hoteluri, mansarde, magazine, restaurante, săli de conferinţă, şcoli/grădiniţe, tapiţerii, iar lista poate continua.

GHIȘE DESIGN 11

Prețuri accesibile + mobilă de calitate = Ghișe Design

Experienţa acumulată de colectivul care proiectează şi realizează mobila Ghişe Design reuşeşte de fiecare dată să îmbine perfect stilul cu durabilitatea şi confortul. Acestea încorporează o muncă atentă de design computerizat, materii prime şi accesorii premium, dar şi tehnologii moderne de producție.

„Pentru noi, mobila creată cu excelenţă este totul. Calitatea, funcţionalitatea şi design-ul sunt elemente pe care punem mare preţ. Astfel, în timp, am ajuns să fim apreciaţi pentru produsele ce ies pe poarta fabricii. Nu doar diplomele atestă acest lucru, ci şi satisfacţia clienţilor mici sau mari – mobila noastră ajunge astfel în sute de locuinţe, în magazine, instituţii sau diverse companii”, spune Mădălin Ghişe, Marketing manager în cadrul firmei.

GHIȘE DESIGN 9

De ce Ghișe Design și nu o altă firmă?

Ghişe Design se deosebeşte de concurenţă şi prin modul în care oferă un pachet complet de servicii, incluse în preţul mobilei. Astfel, clienţii se pot bucura de toate etapele design-ului interior şi amenajării şi proiectării, de la măsurători, soluţii tehnice, până la proiectul concret, execuţie, transport, montaj şi garanţie. Mai mult, pentru fiecare client este prezentată VIRTUAL mobilarea tuturor camerelor sau a spaţiilor casei ori a clădirii. TOTUL poate fi astfel uşor vizibil şi personalizat, în funcţie de nevoi şi preferinţe, prin intermediul calculatorului.

GHIȘE DESIGN

Tocmai de aceea viziunea Ghişe Design este de a oferi mobilă personalizată, în adevăratul sens al cuvântului. Nu în ultimul rând, atenţia acordată detaliilor, materialelor, accesoriilor dar şi ultimelor trenduri în materie duc la realizarea de mobilier ideal în funcţie de destinaţie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA