AcasăActualitateVREA SĂ TRATEZE ROMÂNIA - Dr. Viorica Cherecheș: Așa cum mi-am făcut...

VREA SĂ TRATEZE ROMÂNIA – Dr. Viorica Cherecheș: Așa cum mi-am făcut datoria la locul de muncă, așa o să îmi fac datoria și în Parlamentul României pentru că am demonstrat că se poate și vreau să vindec

DISTRIBUIȚI

Emoționată, dr. Viorica Cherecheș, viitorul parlamentar al băimărenilor și maramureșenilor, s-a prezentat la urne încă de la orele dimineții. Managerul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare și-a exercitat dreptul de vot la secția numărul 68 din incinta Colegiului Tehnic „Anghel Saligny” din Baia Mare. 

Dr. Viorica Cherecheș a mers la urne înainte de Sfânta Liturghie. Viitorul deputat al maramureșenilor a arătat că a votat pentru a-și face pe mai departe datoria față de băimăreni și maramureșeni.

„Astăzi sunt foarte emoționată. Am votat de multe ori. Am votat în calitate de mamă în urmă cu câțiva ani pentru Camera Deputaților. Am votat ca mamă de primar și astăzi votez pentru a-i reprezenta cu toată dragostea pe băimăreni și maramureșeni în Camera Deputaților. Sunt foarte emoționată pentru că aș fi dorit ca astăzi fiul meu să fie alături de mine și să pot să votez împreună cu el, dar nu i-a fost permis. Oricum, mă duc cu gândul bun să tratez România. Așa cum mi-am făcut datoria la locul de muncă așa o să îmi fac datoria și în Parlamentul României pentru că am demonstrat că se poate și vreau să vindec. Voi fi mereu alături de băimăreni și maramureșeni”, a spus dr. Viorica Cherecheș.

15440593_1358083747597776_8445185882510824452_o

Credit foto: Dan Mezok

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA