AcasăActualitateSocialVREA DREPTATE ÎN INSTANȚĂ – Un bărbat dă în judecată o companie...

VREA DREPTATE ÎN INSTANȚĂ – Un bărbat dă în judecată o companie aviatică după ce a stat 14 ore lângă doi pasageri obezi

DISTRIBUIȚI

VREA DREPTATE ÎN INSTANȚĂ   Un bărbat din Australia dă în judecată compania aviatică American Airlines după ce a stat 14 ore lângă doi pasageri obezi, ceea ce i-ar fi provocat leziuni permanente de spate și gât, potrivit The Telegraph, citat de Digi24.ro.

Bărbatul de 67 de ani spune că personalul aflat la bord nu i-a permis să se mute de pe scaun, lăsându-l să se stea mult timp într-o poziție incomodă, pe toată perioada zborului de la Sydney, la Los Angeles. Bărbatul spune că din cauza poziției incomode i s-a amplificat scolioza și a avut dureri de spate, dar și în zona cervicală.

„Nu am nicio problemă cu persoanele care au stat lângă mine, au plătit și ei bilet”, spune bărbatul.

Australianul este supărat însă pe compania aeriană pentru că nu i s-a permis să se mute. Deși a stat pe locul de lângă geam, consideră că cei doi pasageri obezi i-au luat din spațiul care îi revenea. Deși avionul Boeing 777 ar fi fost plin, australianul spune că  ar fi putut să i se permită mutarea pe unul dintre locurile pentru personalul bordului.

Dacă bărbatul va câștiga în instantă, ar însemna că modul în care sunt create locurile în avioane s-ar putea schimba, ele devenind mai confortabile, a afirmat avocatul australianului.

Purtătorul de cuvânt American Airlines a declarat că abia au luat act de această întâmplare și acum „revizuiesc acuzațiile”. Autoritățile americane nu permit pasagerilor să schimbe locurile în avion.

 

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA