AcasăActualitateVOX POPULI – Mocneşte nemulţumirea în rândul angajatelor cu state vechi în...

VOX POPULI – Mocneşte nemulţumirea în rândul angajatelor cu state vechi în Consiliul Judeţean Maramureș

DISTRIBUIȚI

S-a dorit schimbare şi asta au primit toţi cei nemulţumiţi de „mutalăul din Dumbrăviţa”. Numai că schimbarea nu a fost una doar în bine, aşa cum visau unii, mai bine spus unele care își desfășoară activitatea în clădirea Palatului administrativ. S-au reorganizat servicii, birouri şi s-au făcut angajări noi în Consiliul Judeţean Maramureș, spre bucuria paznicilor care asistă zilnic la o veritabilă defilare, demnă de un catwalk. „Cine ştie, cunoaşte”, ar spune gurile rele, dar îi asigurăm că nu este nimic maliţios în declaraţia noastră. 

Voci din Consiliul Județean se plâng, aşa, mai pe la colţuri, că noile „achiziţii” n-au nimic de-a face cu administraţia şi, în loc să primească ajutor după zeci de ani de trudă prin clădire, multe dintre doamnele cu vechime sunt mai mult încurcate sau, s-o spunem pe aia dreaptă, mutate în alte birouri, pentru că în cele de proximitate s-a făcut loc pentru colegele mai noi și mai “decorative”.

„Ne-au mutat ca să nu vedem ce fac şi cum fac. Avem colege în serviciu pe care nu le-am văzut la faţă, dar care sunt cu noi pe acelaşi tabel. Muncă mai multă pentru că trebuie să le acoperim şi pe ele. Asta este, cât credeţi că va merge aşa?”, se plâng anumite angajate din cadrul instituției. “Ce dacă nu se pricep să facă mare lucru? Dau bine la pozele de pe la chermezele organizate de Consiliul Judeţean din două în două săptămâni”, mai arată câteva angajate.

„Au făcut angajări, nimic anormal. Doar că Dăncuş şi Morar, zici că şi-au ales fetele din revistă. Colegii spun că vin acum cu drag la serviciu, că pot să mai clătească ochii la ce frumuseţi au adus”, arată sursele ActualMM.

Pe pagina de Internet a Consiliului Judeţean se pot vedea clar toate posturile scoase la concurs de instituţie numai că, aceleaşi surse spun că anunţurile sunt făcute „că aşa trebuie” şi nicidecum pentru a încerca să atragă persoane competente şi bine pregătite.

„Într-un fel e bine, pentru că pe vremea lui Ciceu s-au adus în instituție numai nepoţi, veri, nurori, fii, fiice de ziceai că nu mai e CJ ci AF. Dacă vă veţi uita pe declaraţiile de avere, veţi vedea că am dreptate”, arată aceleași surse.

Poate că un audit ar scoate la iveală că lungimea fustei şi vârsta din buletin de multe ori sunt invers proporţionale cu volumul de cunoştinţe, mai ales când prima cifră a vârstei este… sub 3.

Sursă foto.

A consemnat Adeverina Pesursescu

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA