AcasăEvenimentVotul dublu, sport oficial pentru aleșii Maramureșului. După Vasile Berci, Ștefan Beres...

Votul dublu, sport oficial pentru aleșii Maramureșului. După Vasile Berci, Ștefan Beres a fost prins votând la două mâini

spot_img

DISTRIBUIȚI

2.actualmm.ro

Deputatul UDMR, Ștefan Vasile Beres (Colegiul Sighet), riscă să fie sancționat pentru că a votat la două mâini în şedinţa de plen din 22 noiembrie. Institutul pentru Politici Publice (IPP) a sesizat, printr-o scrisoare transmisă de Biroul Permanent Comisiei Juridice, să constate abaterea și să stabilească măsura de sancționare a deputatului.

IPP solicită respectarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Camerei Deputaţilor şi astfel să se constate gravitatea abaterilor sesizate şi deci sancţionarea deputatului în cauză, se arată în documentul citat. De aceleași practici neconstituționale mai sunt vizați alți opt deputați: Ciprian Florin Luca, Vasile Berci (Colegiul Mara-Cosău), Dănuţ Liga, Marius Dugulescu, Valentin Rusu, Ion Stan, Ana Gheorghe și Ion Dumitru a căror sancționare urmează a fi decisă de către Biroul Permanent. Amânarea sentinței pentru fapta celor opt pentru ședința următoare a fost explicată, luni, de Roberta Anastase, preşedinta Camerei Deputaţilor: “Solicitarea grupului parlamentar al PSD a fost să lăsăm membrii Biroului Permanent să analizeze aceste puncte de vedere venite de la Comisia juridică şi să le luăm în discuţie în şedinţa următoare”.

Grigore Ciascai

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA