AcasăEvenimentVOTEAZĂ! - SPAS Baia Mare, nominalizat la Gala Națională a Excelenței în...

VOTEAZĂ! – SPAS Baia Mare, nominalizat la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

DISTRIBUIȚI

VOTEAZĂ Serviciul Public Asistență Socială Baia Mare a fost nominalizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali Maramureș și Sălaj pentru categoria “Premiul instituția anului” în cadrul celei de-a IV-a ediții a Galei Naționale în Asistență Socială.

VOTEAZĂ Pentru a câștiga această competiție SPAS Baia Mare are nevoie de sprijinul tuturor celor care le apreciază activitatea.

Cu un singur click ne puteți oferi votul de încredere, promovând astfel la nivel național Municipiului Baia Mare.

Împreună putem demonstra că întreaga comunitate băimăreană se poate uni în jurul proiectelor sociale implementate la nivelul Municipiului. Votează aici: http://poll.cnasr.ro/poll/14

Etapa de votare se desfășoară în perioada 20.02.2017 (ora 10.00) – 27.02.2017 (ora: 00.00).

SPAS – Municipiul Baia Mare se află pe ultima poziție pe lista paginii oficiale a concursului. Finaliștii apar în ordine alfabetică.

Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială este un eveniment organizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali ce îşi propune să promoveze performanţa în domeniul social.

Ca și la edițiile trecute, Gala celebrează în România Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin premierea celor mai sârguincioși asistenţi sociali dar şi a celor ce cu drag au contribuit la promovarea asistenţei sociale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA