Acasăoameni noiVOT INCREDIBIL ÎN SENAT - A fost respinsă evaluarea la domiciliu a...

VOT INCREDIBIL ÎN SENAT – A fost respinsă evaluarea la domiciliu a persoanelor cu dizabilități grave

DISTRIBUIȚI

VOT INCREDIBIL ÎN SENAT Parlamentarii PSD-ALDE nu sunt de acord cu evaluarea la domiciliu a persoanelor cu dizabilități grave.

Astfel că o propunere legislativă cu acest obiect, depusă de un deputat PNL, a primit avize negative de la toate comisiile de specialitate, respectiv cea de drepturile omului, comisia de muncă și cea de sănătate.

Inițiatorul, Claudiu Răcuci (PNL), îi acuză pe cei de la Putere că au respins proiectul doar pentru că nu este proiectul PSD.

Inițiatorul propunerii legislative, Claudiu Răcuci a declarat pentru Libertatea că nu își explică votul dat de comisiile din Senat pe propunerea sa legislativă.

”Nu a fost absolut niciun fel de justificare, pentru acest vot. Cred că este vorba despre faptul că este proiectul PNL-ului , si nu a PSD-ului.

Bine, au mai avut unele comentarii, că se blochează sistemul, că o persoană care are o mână sau un picior amputate, poate, în timp, să își pună o proteză și trebuie să vină la control. O chestiune așa, de neînțeles”, a spus Răcuci.

Reprezentanții PSD din comisia de muncă spun, însă, că propunerea de respingere a venit din partea Ministerului Muncii.

Cum explică PSD votul negativ din comisia de muncă: ”Este mult mai bine ca evaluarea să nu se facă la domiciliu, pentru că nu știi când îl găsești, câte persoane se deplasează la domiciliu, pentru că este o întreagă comisie.”.

Senatorul PSD Liviu Lucian Mazilu, membru în comisia de muncă, a declarat pentru Libertatea că nu are importanță faptul că este un proiect semnat de PNL.

Continuarea AICI

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA