Acasăoameni noiVOT DE ÎNVESTITURĂ – Guvernul Dăncilă se va prezenta astăzi în fața...

VOT DE ÎNVESTITURĂ – Guvernul Dăncilă se va prezenta astăzi în fața Parlamentului

DISTRIBUIȚI

VOT DE ÎNVESTITURĂ  Guvernul Dăncilă vine în fața Parlamentului pentru a primi votul de învestitură. Premierul desemnat, Viorica Dăncilă, și-a anunțat vineri echipa de miniștri, votată, uninominal, în Comitetul Executiv Național al PSD, iar membrii Cabinetului urmează să fie audiați în comisiile de specialitate, iar mai apoi să primească votul final, în plenul reunit.

Senatorii și deputații, chemați mai devreme la muncă, din vacanța parlamentară, vor vota, cu bile, pentru învestirea Executivului sau împotriva acestuia. În cazul în care Guvernul va trece de Parlament, noul Executiv va depune jurământul la Palatul Cotroceni, și apoi își va începe mandatul, la Palatul Victoria.

Audierile miniştrilor guvernului condus de Viorica Dăncilă încep luni, și se vor desfășura între orele 8.00-14.00. La ora 15.00, Viorica Dăncilă va susține Programul de guvernare al coaliției PSD-ALDE, modificat în ultimele zile, pentru a convinge Legislativul să îi dea votul de învestitură.

Programul de Guvernare asumat de Viorica Dăncilă este o copie puțin modificată a programelor de guvernare ale celorlalți doi premieri, Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, și cuprinde mai mult măsuri economice amânate, dar și modificarea legislației pentru a împiedica abuzurile celor din justiție.

Citește continuarea, AICI.

Sursă foto.

 

Citește și: http://2.actualmm.ro/examene-2018-inscrierile-pentru-februarie-la-bacalaureat-incep-luni/

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA