spot_img
AcasăActualitateSocialVor fi reduceri de personal “la sange” la Poşta Română (VIDEO)

Vor fi reduceri de personal “la sange” la Poşta Română (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Poşta Română vrea să înjumătăţească timpul de lucru şi să diminueze salariile cu 25 sau 50 la sută pentru până la 6.000 de salariaţi. Această reducere de program şi de salariu este o consecinţă a normării activităţii salariaţilor din Poşta Română făcută de conducerea companiei în 2012 şi este menită să păstreze echilibrul între drepturile salariale şi volumul real de activitate, se arată într-un comunicat al companiei.
Numarul de angajati ai Postei Romane si salariile din companie vor scadea in perioada urmatoare, ca urmare a diminuarii volumului de prestatii postale, la nivel national si international. Potrivit unui comunicat al Poştei, timpul de lucru ar urma să se reducă de la 8 la 4 ore, iar salariile factorilor poştali să se diminueze cu până la 50%.

Distantele parcurse de agentii si factorii postali au o pondere insemnata in stabilirea timpului de lucru si a necesarului de forta de munca in Posta Romana, însă kilometri parcurşi zilnic de agenţi şi de factorii poştali s-au calculat, aşa cum s-a obişnuit românul după 1989, din birou. Decizia companiei a fost deja contestată de sindicalişti.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA