Acasăsinucidere maramuresVoluntarii Fundației AIDE-M de la Colegiul Economic "Nicolae Titulescu" au fost mesagerii...

Voluntarii Fundației AIDE-M de la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” au fost mesagerii lui Mos Crăciun

spot_img

DISTRIBUIȚI

Voluntarii Fundației AIDE-M, elevi ai Colegiului Economic ”Nicolae Titulescu”, au fost mesagerii lui Moș Crăciun pentru copiii de la Școala Gimnazială Specială Baia Mare.

Bunurile provenite din donații făcute de elevi, părinți și profesori de la Colegiul Economic ”Nicolae Titulescu” au fost atent sortate și pregătite de voluntari pentru a ajunge la acei copilași speciali și minunați.

Profund emoționați și bucuroși de oaspeți, copiii ne-au întâmpinat cu un recital încântător de colinde sub îndrumarea cadrelor didactice din școală.

După primirea pachetelor cu dulciuri, jucării, cărți și hăinuțe, copiii și voluntarii au creat o atmosferă magică, de sărbătoare uniți prin colinde. Legătura specială dintre copilași și voluntari ne-a determinat să continuăm acțiunea de strângere de donații și după vacanța de iarnă.

Activitatea organizată face parte din proiectul ”Fii și tu Moș Crăciun” derulat în parteneriat cu Colegiului Economic ”Nicolae Titulescu”.

Fundația AIDE-M mulțumește tuturor partenerilor implicați în acest proiect, elevilor voluntari, părinților acestora, cadrelor didactice și le urează Sărbători binecuvântate, pline de belșug și sănătate!

  Biroul de presă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA