AcasăEvenimentSportVOLEI - Vacanța de vară a voleibaliștilor de la Știința Explorări s-a...

VOLEI – Vacanța de vară a voleibaliștilor de la Știința Explorări s-a încheiat

DISTRIBUIȚI

VOLEI. Băimărenii au început pregătirile pentru noul campionat. La primul antrenament condus de Marius Botea și Sorin Pop au fost prezenți 10 jucători: Ciprian Neamț, Liviu Râpeanu, Gheorghe Socaciu, Mihai Coasă, Rolland Balog, Csaba Nagy, Andrei Veber, Ștefan Lupu (venit de la LPS Piatra Neamț), Robert Țuțea (LPS Piatra Neamț) și Tamas Kaszap (Volley 92 Asnieres, liga a 2-a Franța).
La reunirea lotului a fost prezent și ungurul Zoltan Kovacs, aflat în negocieri avansate cu Știința Explorări pentru semnarea unui nou contract.

Au lipsit în schimb Gabriel Cherbeleață și Igor Didorciuc aflați în pregătiri cu loturile naționale ale României și Moldovei, în timp ce Paul Olar se află în convalescență după operația suferită la umăr. Brazilianul Alan Barbosa va reveni la echipă după data de 10 august.

VOLEI. Băimărenii se vor pregăti în această lună pe plan local, după care vor participa la o serie de turnee.

Deocamdată au fost perfectate trei turnee. Ele se vor desfășura pe parcursul lunii septembrie în Piatra Neamț (2-4 septembrie), respectiv Dej (23-25 septembrie), iar Cupa Explorări ce va avea loc la finalul lunii este programată să se desfășoare în Baia Mare.

La reunirea lotului antrenorul echipei a arătat că va fi un campionat mai greu decât precedentul și că în cazul în care va reuși să transfere un trăgător secund de valoare, echipa se poate bate din nou pentru participarea într-o cupă europeană.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA