AcasăEvenimentSportVOLEI. Știința Explorări și Dinamo joacă pentru un loc în finala Cupei...

VOLEI. Știința Explorări și Dinamo joacă pentru un loc în finala Cupei României (vineri, ora 19.00)

DISTRIBUIȚI

Mâine începe în sala polivalentă din Piatra Neamț, Final Four-ul Cupei României la volei masculin. În prima semifinală se întâlnesc de la ora 15 și 30 de minute Tomis Constanța și CSVM Zalău. Semifinala a doua, programată la ora 19, va aduce față în față echipele Știința Explorări și Dinamo București, meciul urmând să fie arbitrat de Mirel Zaharescu (Galați) și Bogdan Stoica (București).

 Robert Țuțea (căpitan Știința Explorări): „Noi jucăm mai bine în deplasare și avem șansele noastre de a ne califica în finala Cupei României și a ne revanșa, astfel, după ce am ratat prezența în semifinalele campionatului.”

Marius Botea (antrenor principal Știința Explorări): „În primul rând trebuie să fim bucuroși că am ajuns în această fază a competiției. Putem spune că am avut și noroc la tragerea la sorți, pentru că, trebuie să recunoaștem, ne era mult mai greu, dacă am fi jucat cu Tomis. Și Dinamo este un adversar extrem de redutabil, dovadă fiind faptul că s-a calificat în semifinalele campionatului.”

Băimărenii pleacă azi spre Piatra Neamț cu autocarul, singura indisponibilitate în lot fiind aceea a lui Andrei Veber, care a suferit o entorsă la gleznă, în timpul unui antrenament.

Știința Explorări a ajuns în Final Four după ce a eliminat în sferturi pe VCM LPS Piatra Neamț (3-1 în deplasare și 3-0 acasă), în timp ce, în aceeași fază a competiției, Dinamo a trecut de SCMU Craiova (3-0 acasă și 1-3 în deplasare).

În cele două întâlniri disputate în campionat, Dinamo și Explorări și-au valorificat avantajul terenului propriu, impunându-se cu același scor, 3-0.

Finala Cupei României se va disputa sâmbătă 22 martie, de la ora 15.00.

Date furnizate de stiintaexplorari.ro

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA