AcasăNews AlertVOCEA CETĂȚENILOR A ÎNVINS - Hotărârea care prevede amplasarea locuințelor modulare pe...

VOCEA CETĂȚENILOR A ÎNVINS – Hotărârea care prevede amplasarea locuințelor modulare pe str. Arieșului a fost revocată

spot_img

DISTRIBUIȚI

VOCEA CETĂȚENILOR A ÎNVINS În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local de astăzi, 24 noiembrie, aleșii băimăreni au revocat hotărârea care prevedea amplasarea de locuințe modulare pentru familiile de etnie romă pe strada Arieșului din Baia Mare.

VOCEA CETĂȚENILOR A ÎNVINS Decizia precedentă a consilierilor a creat nemulțumire în rândul familiilor care locuiesc în zonă, acestea protestând de multe ori în fața sediului Primăriei Baia Mare și al Consiliului Județean Maramureș.

Hotărârea de revocare a amplasării locuințelor modulare a fost votată în unanimitate de cei 20 de consilieri locali prezenți la ședința de astăzi. În sală s-au aflat și cetățenii care locuiesc pe strada Arieșului din Baia Mare.

„Nu am venit să ne certăm cu domniile voastre pentru că faceți asta mai bine decât noi, din ce am văzut. Noi ne mai dorim un loc de joacă pentru copii și am făcut cereri la Primărie pentru acest lucru.

De fiecare dată ni s-a răspuns că nu se poate pentru că nu este în zonă un teren care să aparțină domeniului public. Vă rugăm să ne luați în considerare această dorință”, a spus Alexandru Varga, un locatar de pe strada Arieșului.

În problema cetățenilor care locuiesc în zonă s-a implicat atât primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, care a luat atitudine pentru interesele comunităţii pe rețeaua de socializare Facebook, arătând că proiectul său presupunea locuințe pentru tineri și nu locuințe modulare, cât și dr. Viorica Cherecheș, viitor deputat PNL de Maramureș.

Simona Vasiac

citeşte şi VOR FI SAU NU VOR FI LOCUINȚE MODULARE PE ARIEȘULUI? – Primarul ales spune NU proiectului care prevede amplasarea de locuințe modulare pentru romi

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA