Acasă sinucidere maramures VOCABULAR DE SUCCES - Şapte cuvinte puternice pe care le folosesc oamenii...

VOCABULAR DE SUCCES – Şapte cuvinte puternice pe care le folosesc oamenii care reuşesc în viaţă

DISTRIBUIȚI

Dacă vrei să îţi dezvolţi încrederea de sine şi să înveţi modul în care gândesc oamenii de succes, mai jos ai o lista cu cele mai puternice cuvinte folosite de aceştia.


Câteodată este atât de simplu să trăieşti viaţă pe care ţi-o doreşti! Va trebui, bineînţeles, să îţi schimbi anumite convingeri limitatoare care poate s-au format acum mulţi ani, să treci peste anumite frici sau să te extragi din situaţii în care alţii îţi subminează abilităţile.
Este uimitor cum, câteodată, un simplu cuvânt poate să emane atât de multă încredere şi putere, aşa că vorbele pe care le foloseşti zi de zi pot spune foarte multe despre ce fel de persoană eşti, la fel că hainele sau limbajul corpului. Iată 7 cuvinte puternice pe care ar trebui să le integrezi în vocabularul tău dacă îţi doreşti să fii mai încrezătoare!

1. POT
Acesta este cu siguranţă unul dintre cele mai puternice cuvinte! Elimina din vocabularul tău toate cuvintele care au rol neutru, care nu te angajează cu adevărat să faci nimic, cum ar fi „a încerca”, „poate”, „probabil” etc. Dacă ştii că ai abilitatea de a face un anumit lucru, atunci pur şi simplu spune că o poţi face.

2. VOI FACE
O persoană de succes are încredere în abilităţile şi aptitudinile sale şi ştie ce poate face şi ce nu poate face. Ştie, de asemenea, şi că poate ajunge la timp la o anumită întâlnire sau şedinţa şi că poate să reuşească să termine un anumit proiect în timp util. Spre exemplu, nu va aranja o întâlnire „pe la” ora 10, ci va fi acolo la ora 10 fix, orice s-ar întâmplă.

3. OBIECTIVE
O persoană încrezătoare ştie că dispune de toate resursele necesare pentru a duce la bun sfârşit orice sarcina şi că va termină întotdeauna ceea ce începe. Îşi setează întotdeauna obiective pozitive şi fac tot ce le stă în putere pentru a le îndeplini pentru că ştiu că o pot face. Nu se teme să facă planuri, să ia decizii sau să îşi seteze nişte obiective, pentru că ştie că va obţine întotdeauna ceea ce îşi doreşte.

4. SUCCES
Oamenii încrezători nu se tem să aibă succes. Le place să se simtă victorioşi şi ştiu că această este răsplată pentru muncă lor. În opinia lor, succesul nu este ceva de care trebuie să fie ruşinaţi, pentru că ştiu că îl pot obţine şi că în acest mod îşi vor îndeplini toate visele.

5. ŞTIU
Cei mai mulţi oameni de succes sunt conştienţi de cât de multe lucruri pot face dacă au încredere în ei. Ei ştiu că pot realiza orice îşi pun în minte şi îi încurajează şi pe cei din jurul lor cu atitudinea pozitivă. Spre exemplu, le vor zice întotdeauna celor dragi, care sunt într-o stare proastă, „Ştiu că poţi reuşi” şi nu „Cred că poţi reuşi”.

6. CU SIGURANŢĂ
În vocabularul persoanelor încrezătoare, totul este hotărât. Îşi setează termene limita şi au obiective realiste, pentru că se angajează la un anumit lucru, numai dacă ştiu sigur că îl pot duce la bun sfârşit. Când spun „cu siguranţă”, nu înseamnă niciodată „poate”. Dacă rămân în urmă cu lucrul, vor stă treze toată noaptea că să termine ce au de făcut pentru a nu-şi încalcă promisiunile.

7. VREAU
Oamenii încrezători nu se tem să îşi exprime dorinţele şi nevoile. Niciodată nu ocolesc subiectul, ci îşi asumă riscurile şi nu sunt niciodată peste măsură de tulburaţi atunci când se confruntă cu un refuz. Dacă vor să facă ceva, atunci vor zice că vor să facă acel lucru. Spre exemplu, dacă vor o întâlnire, atunci o vor cere pur şi simplu.

sursă ştire elle.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA