Acasă Administrație VIZITE LA DOMICILIU – Copiii băimăreni cu părinți plecați în străinătate, în...

VIZITE LA DOMICILIU – Copiii băimăreni cu părinți plecați în străinătate, în vizorul asistenților sociali

DISTRIBUIȚI

VIZITE LA DOMICILIU  Copiii băimăreni care au ambii părinți plecați la muncă în străinătate, precum și cei cu părintele unic susținător plecat, sunt în atenția asistenților sociali din cadrul Serviciului Public de Asistență Socială Baia Mare.

În cadrul unei ședințe care a avut loc astăzi, 8 februarie, s-a decis că reprezentanții SPAS vor efectua vizite la domiciliul copiilor, pentru a verifica dacă condițiile în care aceștia locuiesc sunt în conformitate cu normele legale.

Mai mult, asistenții sociali vor monitoriza și performanțele școlare și starea de sănătate a copiilor, cât și anturajul acestora. Se va verifica și dacă părinții, aflați în străinătate, au desemnat o persoană care să se ocupe de întreținerea copilului și dacă acesta îndeplinește condițiile necesare impuse de lege.

Reprezentanții Serviciului Public de Asistență Socială Baia Mare vor face vizite la domiciliu și copiilor care au un singur părinte plecat și copiilor care revin în țară după cel puțin un an petrecut în străinătate alături de părinți.

În urma vizitelor, asistenții sociali vor întocmi un raport despre evoluția copiilor și a felului în care aceștia sunt îngrijiți.

ActualMM

Sursă foto: Facebook

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA