AcasăActualitateVIZITĂ MARAMUREȘ - Senatoarea Șoșoacă s-a “imunizat” cu ocazia vizitei efectuate în...

VIZITĂ MARAMUREȘ – Senatoarea Șoșoacă s-a “imunizat” cu ocazia vizitei efectuate în județul nostru. Vezi declarația ei

DISTRIBUIȚI

Senatoarea Diana Șoșoacă a efectuat zilele trecute o vizită în Maramureș. Imediat după periplul ei în județul nostru, au apărut zvonuri cum că parlamentarul ex-AUR s-ar fi imunizat cu vaccinul împotriva COVID-19, asta deși aceasta este cunoscută ca fiind împotriva acestui vaccin.

Întrebată în cadrul unei emisiuni în direct la România TV dacă informația este reală, Șoșoacă a declarat că s-a imunizat cu adevăratul vaccin românesc, aici la Maramureș, care se numește… horincă. Aceasta a mai spus că nu consumă de obicei băuturi alcoolice, însă a asculta sfatul unui academician maramureșean (căruia nu i-a dezvăluit numele) care i-a spus că dacă vrea să își mențină sănătatea și să scape de virus, să ia o primă doză de horincă și a doua zi să facă și rapelul.

M-am vaccinat împotriva prostiei şi acest vaccin se găseşte în bibliotecă. M-am vaccinat cu adevăratul vaccin românesc. Se numeşte horincă! Este maramureşean. Dacă vreţi să vă vaccinaţi într-adevăr, luaţi o gură de horincă, după care a doua zi faceţi rapelul şi să spun că un an de zile vă trataţi şi nu mai aveţi nicio treabă cu niciun virus şi nicio gripă! Aşa mi-a spus un academician: Diana, vaccinează-te că eşti în Maramureş! Cu horincă, draga mea, şi a doua zi ia rapelul!”, a declarat Diana Șoșoacă la România TV.

De asemenea, senatoarea a mai declarat că în Maramureș oamenii au rămas daci liberi și nu poartă “botniță”.

Nu beau, dar cei din Maramureş se vaccinează cu un pahar de horincă şi nu se îmbolnăvesc. Acolo nu se poartă botniţă, oamenii sunt liberi. Au rămas aceeaşi daci liberi.M-am îmbrăţişat cu toată lumea. Am fost la toate protestele. Să mă ferească Dumnezeu să ajung în stadiul ăla în care să nu mai am minte şi să mă vaccinez cu tâmpenie pentru un virus pentru care rata de însănătoșire de de 99,77%. Trebuie să ai grave probleme de logică să te vaccinezi!”, a declarat Diana Şoşoacă, în direct la România TV.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA