AcasăActualitateSocialVIZITĂ DE PRIETENIE - O delegație din orasul Affligem, Belgia, se află...

VIZITĂ DE PRIETENIE – O delegație din orasul Affligem, Belgia, se află în Maramureș

spot_img

DISTRIBUIȚI

Prefectul judetului Maramures, Anton Rohian, a primit luni, 07 septembrie 2015, vizita unei delegatii din Affligem, Belgia, oras infratit cu comuna Valea Chioarului, care in acest sfarsit de saptamana au celebrat 25 de ani de colaborare si au participat la Festivalul Cantecului si Dansului Popular “ Vatra Chioreana”.

Din delegatie au facut parte primarul orasului Affligem, Walter De Donder, aflat la prima vizita in Maramures, viceprimarul Leo De Rijck, 2 consilieri locali: Herman Steppe si Els Van Nieuwen Hove, presedintele Fundatiei Noroc, Freddy Van Hecke si 4 membrii ai acesteia: Vermeulen Eddy , Ria Asselman, Roos Warin, Ronald Vanmolle. Delegatia belgiana a fost insotita de primarul comunei Valea Chioarului, Ioan Sorin Burde, viceprimarul comunei, Florin Miclaus si consilierul local Flaviu Nicoara.

Prefectul a multumit primarului Walter De Donder pentru intreaga colaborare avuta de 25 de ani cu localitatea Valea Chioarului si pentru vizita facuta in judetul nostru, mentionand importanta acestei infratiri pentru Maramures.

La randul lui, primarul orasului Affligem a mentionat faptul ca a fost o reala onoare ca prefectul sa fie prezent la marcarea celor 25 de ani de la infratire. Totodata, a multumit prefectului si primarului din Valea Chioarului pentru modul in care au fost primiti si tratati pe perioada vizitei in Maramures. Domnul Walter De Donder a promis ca ne va vizita din nou judetul, pentru a ajuta comunitatea din Valea Chioarului, aratandu-se foarte multumit de tot ceea ce s-a petrecut pana in prezent.

La finalul intalnirii, prefectul Anton Rohian a acordat o diploma de excelenta primarului Walter De Donder si orasului Affligem ca semn de pretuire pentru stransa colaborare avuta in cei 25 ani intre comuna Valea Chioarului si Affligem.

Cel care a pus bazele colaborarii intre orasul belgian si comuna maramureseana, a fost viceprimarul Leo De Rijck, iar in decursul celor 25 de ani, au contribuit la dotarea dispensarului si a scolilor si au ajutat mai multe familii cu o situatie precara din comuna Valea Chioarului.

Delegatia este prezenta in Maramures face un tur al Maramuresului istoric.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA