spot_img
AcasăActualitatePoliticVIZITĂ DE LUCRU - Senatorul Șerban Nicolae, în Maramureș

VIZITĂ DE LUCRU – Senatorul Șerban Nicolae, în Maramureș

DISTRIBUIȚI

VIZITĂ DE LUCRU În cursul zilei de miercuri, 1 martie, liderul grupului PSD din Senatul României și președinte al Comisiei Juridice de numiri, disciplină, imunități și validări a Senatului, Șerban Nicolae, s-a aflat într-o vizită de lucru în Maramureș.

VIZITĂ DE LUCRU Acesta a făcut și o vizită la Consiliul Județean, unde a avut o discuție cu președintele Gabriel Zetea, despre modificările legislative care pot fi adoptate de Parlament pentru a optimiza munca administrației publice locale.

”Am primit, azi, vizita liderului grupului PSD din Senatul României, Șerban Nicolae, președinte al Comisiei Juridice. I-am prezentat, în primul rând, problemele pe care le întâmpinăm la nivelul județului și proiectele pe care le avem în desfășurare, proiecte care au nevoie de susținere la cel mai înalt nivel.

 Totodată, am discutat și despre modificările legislative pe care Parlamentul României le poate adopta, prin reprezentanții săi, pentru a optimiza munca administrației publice locale.

Am dezbătut Codul administrativ, problemele legate de aplicarea salarizării unitare, modificările apărute la legea achizițiilor publice. Am prezentat și dificultățile pe care le întâmpinăm, în continuare, la depunerea proiectelor cu finanțare europeană.

 Toate acestea sunt teme esențiale pe care senatorul Șerban Nicolae le cunoaște și, în cadrul discuției noastre, a promis că le va susține în beneficiul administrațiilor locale.

Personal, îi mulțumesc pentru vizita pe care a făcut-o la Consiliul Județean Maramureș, pentru bunele intenții exprimate și am speranța că toate aceste discuții și propuneri se vor materializa în proiecte legislative concrete”, a declarat Gabriel Zetea.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA