AcasăActualitateSocialVITAL - Riveranii din Coaş şi Coruia rămân fără apă

VITAL – Riveranii din Coaş şi Coruia rămân fără apă

DISTRIBUIȚI

VITAL. Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor avarii. Furnizorul de apă își cere scuze pentru aceste incidente apărute. Echipele de intervenție sunt la fața locului pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Astfel, între orele 09.00-16.00, din cauza unor lucrări de reparații, vor rămâne fără apă localităţile Coaș și satul Coruia.

Chiar dacă aceste lucrări crează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare.

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor avarii. Ne cerem scuze pentru aceste incidente – independente de voința noastră. Echipele de intervenție sunt la fața locului, pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Societatea VITAL este operatorul care furnizează / prestează servicii de alimentare cu apă și de canalizare în județul Maramureș.

Utilizatorii serviciilor oferite de S.C. VITAL S.A., care au cont pe site-ul societatiiwww.vitalmm.ro pot să verifice în cadrul secțiunii ”PLATA ONLINE” facturile și datele de consum. Cei care nu și-au creat încă cont de utilizator pot obține informațiile de la Serviciul Apometre accesând numerele de telefon 0262 215150*1*2, interior 129, disponibil între orele 08.00 – 15.00.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA