AcasăActualitateVITAL | Întreruperi în furnizarea apei potabile din cauza lipsei de energie...

VITAL | Întreruperi în furnizarea apei potabile din cauza lipsei de energie electrică la stația de pompare

spot_img

DISTRIBUIȚI

âS.C. VITAL S.A. își anunță consumatorii care sunt alimentați din Stația de pompare apă potabilă –  SP Mihai Eminescu că vineri, 13 ianuarie 2023, în intervalul orar 10.00 – 13.00, va întrerupe furnizarea apei potabile, ca urmare a întreruperii alimentării cu energie  electrică la stația de pompare.

În această perioadă S.C. Distribuție Energie Electrică România, sucursala Baia Mare întrerupe alimentarea cu energie electrică la stația de pompare apă potabilă mai sus anunțată în vederea realizării unor lucrări la rețelele de distribuție energie electrică.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Mihai Eminescu, Vrancei, Dumbravei, Chioarului, Codrului, Murelor, Paltinului, Plopilor, Copalnic, Dumbrăvița, Cărbunari, Dealul Groșului.

Mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de această situație care nu depinde de noi!

Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această întrerupere să-și asigure necesarul de apă pentru perioada menționată.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. tel: 0262 212550; 0262 215150, *1,*2, 0362 401052, 3, 0372 752661.

Vă mulṭumim pentru înṭelegere.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA